Dag 13: Watkins Glen (Montour Falls)

Vanmorgen konden we heerlijk buiten ontbijten. Met twee picknicktafels naast elkaar gaat dat prima. Nadat we alles weer opgeruimd hadden, gingen we naar Watkins Glen State Park. Hier liepen we de hele kloof door naar boven. Het was een flinke klim, maar de watervallen waren erg mooi om te zien. We zagen ook nog twee soorten libellen onderweg, en een paar chipmunks. Eenmaal boven aangekomen, gingen we bij een speeltuin ons brood opeten. De kinderen konden even spelen en wij konden even uitrusten! In het winkeltje nemen we nog een ijsje. Ondertussen steken de muggen vrolijk door. Vooral Timo zit aardig onder. Inspuiten dus maar weer, dat is hier hard nodig. We lopen nu niet de Gorge Trail weer terug, maar we pakken de Indian Trail. Dit loopt een stuk vlakker en gaat ook sneller. Na deze trip gaan we nog even kijken bij het haventje van Watkins Glen. Hier heb je een mooi uitzicht op Seneca Lake. Dan is het tijd om de boodschappen voor de barbecue in te slaan. Dit is nog een heel karwei, want tja, ti’s toch anders dan thuis. Sateetjes zijn er niet bij. Na een half uurtje shoppen, gaan we terug naar de huisjes. Richard, Rick en Stijn gaan in het riviertje een dammetje bouwen. Ze vinden daar ook nog een rivierkreeftje. Timo en Tess hangen wat in de hangmat. Na een uurtje steken Corné en Timo de barbecue aan. En dan eten we lekker kip, worstjes en hamburgers. We hebben stokbrood, druiven en salade. Helemaal super! Na het eten gaat het kampvuurtje weer aan, en kunnen de kids nog een keer marshmallows roosteren. Om tien uur is het toch echt bedtijd. Even plassen en dan naar bed. Tenminste, dat is de bedoeling. Als de deur van de badkamer van binnenuit in het slot valt, heb je toch een probleem, en dat was in huize Akkermans natuurlijk het geval!! Met zijn allen wringen en duwen we aan de deur: geen beweging. Dan gaat Corné toch maar de dames van de cottages uit bed halen. Met zijn tweeën komen ze kijken, en na een twintig minuutjes is het probleem gefixed. Ze vonden het ‘no problem’, gelukkig. Welterusten!!

20130712-172059.jpg

20130712-172109.jpg

20130712-172121.jpg

20130712-172142.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + dertien =