Dag 10: Albany – Old Forge

5-Albany-Old Forge, 221 km

Vanmorgen hadden we een relaxed ontbijt. Er was genoeg van alles, dus geen enkel probleem. We vertrekken om half elf richting Old Forge. Dit kleine stadje ligt in de Adirondack Mountains. Onderweg wordt de omgeving steeds groener. Ook nu komen we een aantal Nederlandse plaatsen tegen, zoals Rotterdam, Amsterdam en Barneveld. We rijden langs een brede rivier, het wordt steeds heuvelachtiger. Onderweg stoppen we 1 keer, hierna rijden we door naar Old Forge. Rond kwart over 1 waren we al bij het Country Club Motel. Het is hier lekker rustig en mooi groen. Achter het motel ligt een zwembadje met een groot grasveld. Ideaal voor de kinderen. We besluiten om eerst in Old Forge te gaan kijken. Dit is een klein stadje, eigenlijk maar één straat. Er zijn wel veel winkeltjes en restaurantjes. We kijken eerst bij het meer . Hier kon je even pootje baden. Daarna doen we nog boodschappen en gaan dan terug naar het motel. Tijd om te zwemmen en te zonnen. Het is erg rustig hier, er zijn bijna geen andere gasten.
Om 7 uur gaan we eten bij ‘the Old Mill’. Het eten was er goed, iedereen had ook goed gegeten.
Terug bij het motel zitten we nog lekker buiten met een hapje en een drankje. We wachten eigenlijk op de herten die hier veel moeten zitten, maar daar maken we toch echt teveel lawaai voor. Blijkbaar zitten er in de buurt wel ‘knertjes’, nog niet gezien overigens. Veel gelachen.
Nu is het zo’ n half twaalf. De kids liggen al op bed, en wij gaan nu ook slapen.

20130709-235615.jpg

20130709-235641.jpg

20130709-235632.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 13 =