Dag 09: Boston – Albany

4-Boston-Albany, 290 km

Deze ochtend was het opvallend rustig bij het ontbijt in de Fairfield Inn. Niet alles voorradig, maar wel een plek om te zitten! We zitten buiten in de schaduw. Dan stopt er een busje met iemand die de matten van het hotel komt vervangen. Hij ziet het oranje voetbalpak van Rick en begint een enthousiast verhaal over de goede voetballers uit Nederland. Zelf komt hij uit Brazilië. Hij blijft maar praten, we komen er niet tussen. Rick noemde hij Koeman en Timo was van Basten. We leren hem nog ‘fijne dag’ in het Nederlands en dan vertrekt hij.
Wij vertrekken om half elf naar Albany. Het is een rustige rit. Onderweg zien we veel groen, en ook veel Nederlandse namen van plaatsen, zoals Nassau. We stoppen één keer onderweg, en zijn al om half twee bij het hotel. Eerst blijkt het zwembad te zijn gesloten, maar na even navragen bij de receptie, is het toch gewoon open. Eerst maar even een uurtje zwemmen.
Hierna gaan we naar een grote mall, die vlakbij het hotel ligt. Hier vindt Tess nog schoenen en heeft Rick uiteindelijk een petje gevonden dat past!
We eten bij de foodcourt, en wel van drie verschillende tentjes (pizza, burgers en Taco Bell). Timo, Stijn en Tess delen een supergrote pizza. Hij komt bijna op. Op de parkeerplaats zoekt Richard nog even zijn auto door op de alarmknop van de sleutel te drukken. Nou, na een half uurtje toeteren heeft hij hem wel gevonden, hoor.
Rond half negen zijn we terug bij de Best Western Albany Inn.

20130708-210255.jpg

20130708-210306.jpg

20130708-210314.jpg

Eén antwoord op “Dag 09: Boston – Albany”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =