Dag 08: Boston

Deze ochtend konden we rustig aan doen. We verschenen rond half tien fit in de lobby voor de ‘breakfast battle’. Na de nodige stress hadden we onze buik weer vol. We vertrokken om elf uur naar Gloucester voor onze whale watching tour. Het was zo’n veertig minuten rijden. We waren er ruim op tijd. Wel jammer dat daar niet zo veel te zien was. Dan maar even een boterhammetje eten in de auto, zaten we in ieder geval lekker in de airco. Het weer was nl. ook vandaag weer behoorlijk hot. Iets na enen konden we aan boord van de Hurricane 2, en om half 2 vertrok het schip richting open zee. We hadden een goede plek aan de zijkant van de boot, niet te veel in de zon. De tocht duurde zeker anderhalf uur voordat we in het gebied kwamen waar de walvissen komen voor eten.
En…. Yes!! We zagen een aantal Minke whales. Dit zijn de kleinste walvissen. Even later kwam er ook een humpback whale, een bultrug aan! Wauw!! De grootste walvis die in dit gebied te zien is. De oe’s en aa’s waren niet van de lucht. Iedereen liep van de ene naar de andere kant van het schip. Veel foto’s maken, en dan maar hopen dat er iets goeds bij zit. Vooral de staart van de walvis was telkens gaaf om te zien. Ook de kids waren enthousiast, zelfs Tess, die in het begin dit boottochtje niet zo zag zitten.
Hierna ging de boot weer terug naar de haven van Gloucester. Rond half zes kwamen we aan. Nog even shoppen in het winkeltje van Cape Ann. De vangst: 2 walvisknuffels voor Rick en Tess. Hierna gingen we terug. Onderweg stopten we bij Denny’s om te eten. We nemen macaroni and cheese, spaghetti, chicken strips, chicken nuggets en frietjes.
Bij de mall, vlakbij Denny’s krijgen Timo en Stijn nog een iPadhoesje en iPodhoesje.
Hierna gaan we naar het hotel. Tijd om te douchen, nog even bij elkaar op de kamer en dan is het al snel weer half tien, tijd om naar bed te gaan.

20130707-211611.jpg

20130707-211627.jpg

20130707-211635.jpg

20130707-211648.jpg

Eén antwoord op “Dag 08: Boston”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =