Dag 07: Boston

Nadat iedereen weer uitgeslapen was, gingen we ontbijten. Nou ja, of wat er voor door gaat. Het lijkt meer op een gevecht; pakken wat je pakken kan. Er was een te klein ontbijtzaaltje waar te veel mensen tegelijk wilden eten. Ze kregen het niet bijgevuld. Uiteindelijk konden we buiten in de schaduw zitten, en had iedereen zijn buik vol. Nu konden we vertrekken naar Boston. Via de receptie kregen we de tip om de auto in Wellington te parkeren en van daaruit de trein naar downtown Boston te pakken. Een kaartje kopen voor de trein is makkelijker gezegd dan gedaan! Wat een gedoe. Een te goedkoop kaartje gekocht, dus de hekjes gingen niet open! Meneer Dunkin Donut kwam speciaal uit zijn winkeltje om met ons een nieuw ticket te kopen. Eentje voor ons allemaal, ah zo kan het dus ook. Wel lekker goedkoop. Eindelijk naar Boston. We lopen daar de Freedom Trail: een rode lijn dwars door de stad. Het wordt meer slenteren want het is bloedje heet. We zien veel oude gebouwen uit de tijd van de Britten. Ook lopen er Red Coats, die een showtje geven. Dit zijn de Britse soldaten van toen. Als we bij een parkje komen, rusten we even uit in de schaduw. Wel leuk dat er fonteinen bij waren. Stijn, Tess en Rick waren in ieder geval lekker afgekoeld. Na een lekker broodje wandelen we het laatste stuk. We lopen de Trail niet helemaal. Dat is te lang, en het is er ook te warm voor. Vanaf de haven gaan we de kortste weg terug. Het beloofde ijsje nemen we in een oud gebouw. Dat het maar mag smaken, want ze zijn hier 4,50 dollar! Je krijgt wel veel ijs, en dat voor het kindermaatje!
Het is dan tijd om terug te gaan met de trein. We weten nu hoe het werkt, dus dit ging vlot.
Boston is een gezellige stad, met een klein centrum. Erg relaxed allemaal.
Terug bij het hotel gaan we lekker zwemmen. ’s Avonds eten we bij de Mac en daarna nog even
met zijn allen op één kamer een half uurtje kletsen en spelletjes doen. Het was weer een lange dag. Maar morgen kunnen we het rustiger aan doen.

20130706-210916.jpg

20130706-210929.jpg

20130706-210938.jpg

20130706-210949.jpg

Eén antwoord op “Dag 07: Boston”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − 4 =