Dag 6: Mystic-Boston (Woburn)

Vanmorgen hebben we eerst ontbeten in de ontbijtzaaltje van de Days Inn. We moesten wel wat geduld hebben, want het was er druk. Zeker bij de enige wafelmaker duurde het bijna een half uur voordat de kinderen een wafel hadden, maar dan heb je ook wat! Er was wel vers fruit, ook lekker na drie dagen stad, iets vers. Hierdoor vandaag pas wat later op pad, zo rond half elf.
We rijden een stuk binnendoor. Dit was eigenlijk niet nodig geweest, want de mooie kustlijn die we in gedachten hadden, was ver te zoeken.
Onderweg maken we nog een korte stop bij de Mac voor koffie, ijs en milkshakes. Hierna weer verder gereden, het was nog een half uurtje naar Boston. We checken dus ook op tijd in bij de Fairfield Inn & Suites. Aangezien de temperatuur was opgelopen tot zo’n dikke 35 graden, was een duik in het zwembad een goed idee. Iedereen leeft zich uit met lummelen en watervolleybal. Spelregels? Ach, niet nodig.
Iets na vieren gaan we terug naar de kamers, want we willen wat gaan shoppen. Tegenover ons hotel ligt een kleine mall. Stijn scoort adidasvoetbalschoenen, en we gaan daarna eten bij Papa Gino’s. We eten lekkere pizza’s en spaghetti. Hierna maken we het shoppen af. Corné en Richard kopen nog wat flesjes bier en dan rijden we het stukje terug naar het hotel. Dan wordt het tijd om wat troubles op te lossen van het vorige hotel, want de kamer dubbel betalen, daar hebben we niet veel zin in!
Morgen lekker in het hotel ontbijten, en dan op naar Boston.

Weetje: we reden vandaag door drie staten: Connecticut, Rhode Island en Massachusetts.

20130705-224347.jpg

20130705-224405.jpg

20130705-224413.jpg

20130705-224420.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =