Dag 05: New York – Mystic (4-7-13)

2-NY-Mystic, 216 km

Happy fourth of July!!
We vertrekken vandaag naar Mystic, Connecticut. Maar niet voordat we voor de laatste keer bij Zante gegeten hebben. Toen we daar weggingen mochten de kids nog een flesje drinken meenemen van meneer Zante. Erg vriendelijk van hem. Na het uitchecken rijden we rond 10.15 uur door Queens, richting de Bronx. Het duurt wel een half uurtje voordat we New York uit zijn. We blijven door bebouwd gebied rijden. Helaas hebben we regelmatig wat file onderweg. We stoppen halverwege bij een Walmart voor onze eerste boodschappen, waaronder 2 koelboxen. Die kunnen we goed gebruiken, want de temperatuur loopt op tot boven de dertig graden. Op de parkeerplaats eten we boterhammen met kaas, pindakaas, jam en Nutella. We branden weg op het asfalt, dus we gaan maar vlug weer op weg. Om half vier komen we aan bij de Days Inn in Mystic. We gaan lekker het zwembad in en genieten van het zonnetje. Bij het zwembad zit ook een Amerikaans stel, dat al gauw tegen Corné aan begint te praten. En ja hoor: where are you from? The Netherlands. Oh, in what country is that? Duuuuhh. Ze weten maar weer eens bar weinig van Europa, laat staan Nederland. Wel lekker gekletst overigens.
’s Avonds besluiten we om in de buurt een restaurantje op te zoeken, en we komen uit bij de Mystic Diner. Iedereen lekker gegeten. Hierna rijden we nog even naar het historische haventje van Mystic. Het wordt al donker en aan het water koelt het aardig af. Er is weinig te zien en te doen. Alles is dicht. Wel zien we wat oude opgeknapte huisjes van vroeger. En een beetje vuurwerk vanwege 4th of July. We gaan terug naar ons hotel, misschien zijn we nog op tijd voor het spectaculaire vuurwerk van Macy’s in New York. Op tv konden we de hele show volgen, wel leuk om te zien, want gisteren waren we zelf nog op die plek!
Morgen rijden we bij daglicht nog door Mystic, en dan gaan we door naar Boston.

20130704-220523.jpg

20130704-220530.jpg

20130704-220537.jpg

20130704-220545.jpg

Eén antwoord op “Dag 05: New York – Mystic (4-7-13)”

  1. Hey Guys, ziet er allemaal gaaf uit. Roept goede herinneringen op! Gezellig om het zo, vanaf ver weg, ook een beetje mee te maken. Wij moeten nog 4 maanden wachten. Doe voorzichtig, geniet en heb een geweldige tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vier =