Dag 01: Amsterdam – New York

1-JFK-NY, 18 km

 

De eerste dag van onze reis! Vanmorgen om 10 uur zijn we vertrokken richting Schiphol. Lekker vlot, geen problemen, en ook lekker de tijd gehad op Schiphol om nog wat te eten en te winkelen. Achteraf hadden we hier best langer over mogen doen, want de vlucht naar Londen vertrok uiteindelijk 40 minuten te laat. Oeps, zou dat een probleem gaan geven met overstappen? Ja, natuurlijk!! We hielden maar een half uur over om over te stappen! Eerst nog met een bus mee, opnieuw inchecken, en toen …. Rennen maar!! Naar de verste gate natuurlijk. Timo, Stijn en Tess sprintend voorop, en de rest er achteraan. Hijgend net op tijd in het vliegtuig! We waren zo’n beetje de laatste passagiers. Pfffff. Toen gelukkig 7 uur de tijd om uit te rusten. Met een eigen entertainment centre in de 777 was dat geen probleem. De kids hebben zich goed vermaakt, op tijd een natje en een droogje, zelfs pizza. Eenmaal op JFK ging alles wel weer vlot, gelukkig ook alle bagage meegekomen. We gingen toen de auto’s ophalen. Ook hier weer wachten, maar tevreden op weg met twee grote bakken: een Dodge en een Chrysler. Ondertussen was het voor het gevoel al half 3 ’s nachts. Nu nog het laatste onderdeel: op naar Het hotel. Ook dit is dan toch weer effe zoeken. Veel eenrichtingsstraatjes, via Manhattan (ja, toch al even geweest) na drie kwartier het Four Points bereikt. Kinderen op half elf, u wilt inchecken, ja graag, oh, we hebben maar 1 kamer voor jullie! #%^$£\!!! Of we even wilden bellen met Expedia voor een nummer… Tjonge jonge, wel alles al betaald voor 2 kamers natuurlijk. Uiteindelijk kwam alles goed, zeker toen we voor het eerst Manhattan mooi verlicht zagen vanaf de kamer. Wauw, what a view!!
Nu lekker slapen, om 5 uur Nederlandse tijd, dat hebben we wel verdiend!

20130701-170657.jpg

20130701-170706.jpg

4 antwoorden op “Dag 01: Amsterdam – New York”

  1. Gelukkig alles goed gekomen,ik had al zo,n vermoeden dat jullie moesten
    rennen,verder veel plezier.
    groetjes aan iedereen.

  2. Hallo, fijn om te horen dat jullie gezond en wel zijn aangekomen in the Big Apple. Veel plezier en we houden jullie American Adventures in de gaten.

    Groeten Arno, Nicolle, Mathijs en Thomas.

  3. Hallo collega! Fijn om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen in NY. Onze vakantie is nu ook begonnen, alleen wij hoefden niet zover te reizen, ook wel eens fijn :-). Veel plezier en we volgen jullie op de voet! Groetjes patrick, adrienne, ralph en noor

  4. Jongens, het ziet er allemaal geweldig uit. Hebben jullie ook het gevoel… dit is geen wereldvreemde stad? Alles komt zo bekend voor toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × drie =